Købs- og handelsbetingelser

Handelsbetingelser for salg af ikke apoteksforbeholdte håndkøbslægemidler

Oprettelse af nye kunder

En kopi af gyldig forhandlertilladelse af salgsstedet, udstedt fra Lægemiddelstyrelsen, er et ufravigeligt krav og en forudsætning for at al samhandel kan etableres. Pharma Detail behandler den første ordre når kunden fremgår i lægemiddelstyrelsens online database på www.laegemiddelstyrelsen.dk. Der beregnes ca. 5 arbejdsdage, fra modtagelse af forhandlertilladelse, til første ordre kan leveres, med forbehold for forsinkelse af database-opdatering hos lægemiddelstyrelsen. Ved kundeoprettelse tilmeldes kunden PBS-leverandørservice, hvor kunden giver tilladelse til, at Pharma Detail trækker det tilgodehavende beløb.

Ordremodtagelse samt levering

Ordremodtagelse kan ske i form af telefon, mail, eller online bestilling.

Ved login som kunde på www.pharmadetail.dk er de gældende priser tilgængelige samt status på lagerbeholdning.

Ved ordreafgivelse accepterer du samtidig forsendelsesomkostninger på kr. 120,- excl. Moms for ”ikke bladkunder” og kr. 80 for ”bladkunder”.

Ordrer med en værdi på mere end kr. 4.000 giver fri fragt.

Der modtages ikke bestillinger på restordrer.

Pharma Detail stiller krav om minimumsordrebestillinger pr. produkt. Dette minimumsantal vil fremgå på bestillingerne i webshoppen.

Ordre deadline for Sjælland er tirsdag kl. 12.00. Ordre deadline for Fyn og Jylland er onsdag kl. 12.

Levering for Sjælland: Onsdag i åbningstid. Levering for Fyn og Jylland: Torsdag i åbningstid.

Ordre leveres i GDP godkendte plastkasser, som plomberes, og som skal returneres til Pharma Detail. Kasserne afhentes ved næste levering, men kan også tages retur med bladkasser.

Leveringsbetingelser

Leveringsbetingelser er ab lager, hvorfor butikken selv betaler fragtomkostningen. Der tages forbehold for ændringer i fragtomkostningen.

Der er ingen returret på produkterne, Pharma Detail påtager sig intet ansvar for omkostninger hos modtager som følge af produktknaphed og leveringsbrist. Ved leverancen skal Pharma Detail uopsætteligt have besked om evt. fejl eller mangler ved leverancen.

Priser

Priser er oplyst excl. Moms og prisændringer kan foretages uden varsel hver 14. dag. Ved opdateringer eller ændringer uploades ny sortiments- og kvantumliste, som er tilgængelig på Pharma Detail hjemmeside ved login som kunde.

Betalingsbetingelser

Betalingsbetingelser er netto 30 dage. Ved for sen betaling vil der blive pålignet et rykkergebyr på 50 – 150 kr.

Ved betaling af fakturaer fra udenlandske konti, betaler du som forhandler selv hele gebyret for overførslen. Det må ikke deles mellem afsender og modtager.

Personlige oplysninger

Pharma Detail er forpligtet til at gemme kundens personlige oplysninger sikkert og forsvarligt og Pharma Detail lever i fuld udstrækning op til persondatoloven (GDPR) og du vil mod forlangende kunne få indsigt i de oplysninger vi har gemt om dig og din virksomhed. Er du ikke længere kunde hos os, kan du bede om at blive slettet fra vores system. Ved at acceptere handelsbetingelserne giver du samtidig din accept til at Pharma Detail bruger og videregiver dine oplysninger i et nødvendigt omfang i forbindelse med dine bestillinger.

Reklamationer

Alle reklamationer skal ske til Pharma Details kundeservice hurtigst muligt eller senest 24 timer efter modtagelse af forsendelsen. Henvendelse med oplysning om fakturanummer og reklamationens art skal ske til Pharma Detail kundeservice.

Informationer vedrørende produkterne

Pharma Detail har ikke tilladelse til at give detalje-information om de enkelte produkter. Der henvises til den pågældende producent eller Lægemiddelstyrelsen hjemmeside (www.laegemiddelstyrelsen.dk). Pharma Detail har ikke mulighed for at vejlede i produktfaglige spørgsmål.

Kontakt os

Pharma Detail
Helgeshøj Alle 38
2630 Taastrup

Telefon: +45 70 26 00 90
Email: info@pharmadetail.dk
CVR: 30 66 56 19

Om Pharma Detail

Om os
Om håndkøbsmedicin

Varen er tilføjet til din kurv

Gå til kurven Fortsæt med at shoppe